Værktøjer

Her finder du forskellige retningslinjer og værktøjer, som hjælper dig i dit samarbejde med FK.

Vi lægger vægt på høj kvalitet, og forudsætningen herfor er at kunne planlægge, hvilke, hvor mange og ikke mindst hvornår reklamer og øvrige materialer ankommer til terminalerne. Et godt værktøj til understøttelse af dette er at kunder, transportører eller trykkerier booker et aflæsningstidspunkt i terminalerne. 

 

Handelskonditioner/Terms and conditions 2021

Her finder du handelskonditioner for vores løsninger:

Særleveringer og højsæsonuger 2021/2022

Ved helligdage afviger omdeling- og leveringsdag for ugeaviser og reklamer. Her finder du information om hvilke uger der særleveringer samt hvilke højsæsonuger der er en anden prissætning:

Husstandsantal pr. oktober 2021

Beregn Vægt

Her kan du få hjælp til at beregne materialets vægt. Du kan vælge mellem de prædefinerede formater eller selv indtaste højde og bredde i mm.

Beregn Palle

Korrekt omdeling begynder med en korrekt levering. Her kan du få hjælp til at beregne hvor mange reklamer, der kan være på en palle.

Portbooking og levering

Booking af aflæsningstid kan foretages her på fk.dk senest kl. 15.00 dagen før levering. Din adgangskode er dit ordrenummer. Vi har åbnet alle hverdage fra kl. 7.00-15.00. Du kan kontakte os i Taastrup på 43487899 eller 29740518. I Tilst på 43487952 eller 29740525.

Udskriv Pallesedler

Her får du hjælp til at udskrive pallesedler, som skal påsættes synligt på mindst én side af alle paller.Din adgangskode er dit ordrenummer.

Find husstandsantal (inkl.)

Her kan du se husstandsantal pr. oktober 2021. Antallet er inkl. kontor og forretninger.

Find husstandsantal (ekskl.)

Her kan du se husstandsantal pr. oktober 2021. Antallet er ekskl. kontor og forretninger.