Værktøjer

Her finder du forskellige retningslinjer og værktøjer, som hjælper dig i dit samarbejde med FK.

Vi lægger vægt på høj kvalitet, og forudsætningen herfor er at kunne planlægge, hvilke, hvor mange og ikke mindst hvornår reklametryksagerne ankommer til terminalerne. Et godt værktøj til understøttelse af dette er at kunder, transportører eller trykkerier booker et aflæsningstidspunkt i terminalerne. 

 

Handelskonditioner/Terms and conditions 2018

Her finder du handelskonditioner for vores løsninger:

 

 


Handelskonditioner 2019

 

Særleveringer og højsæsonuger

Ved helligdage afviger distributions- og leveringsdag for ugeaviser og reklametryksager. Her finder du information om hvilke uger der særleveringer samt hvilke højsæsonuger der er en anden prissætning:

Husstandsantal

Her kan du finde husstandsantal pr. oktober 2018. Antallet er inkl. kontor og forretninger.  

Beregn Vægt

Her kan du få hjælp til at beregne tryksagens vægt. Du kan vælge mellem de prædefinerede formater eller selv indtaste højde og bredde i mm.

Beregn Palle

Korrekt omdeling begynder med en korrekt levering. Her kan du få hjælp til at beregne hvor mange tryksager, der kan være på en palle.

Portbooking og levering

Booking af aflæsningstid kan foretages her på fk.dk senest kl. 15.00 dagen før levering. Din adgangskode er dit ordrenummer. Vi har åbnet alle hverdage fra kl. 7.00-15.00. Du kan kontakte os i Taastrup på 43487899 eller 29740518. I Tilst på 43487952 eller 29740525.

Udskriv Pallesedler

Her får du hjælp til at udskrive pallesedler, som skal påsættes synligt på mindst én side af alle paller.Din adgangskode er dit ordrenummer.

Find husstandsantal

Her kan du se husstandsantal pr. oktober 2018. Antallet er inkl. kontor og forretninger.