NejTak+ distribution

Vælg NejTak+ distribution som annonceringskanal, hvis du ønsker at være repræsenteret i et forum hvor engagementet er højt. Få særlig positionering til over 600.000 NejTak+ husstande.

Hvorfor skal jeg vælge dette produkt?

Som NejTak+ detailkunde er du repræsenteret i et forum, hvor engagementet er højt. Dette skyldes, at de over 600.000 husstande, der er i NejTak+, selv vælger, hvilke reklametryksager, de vil modtage i postkassen. 

 

Læs mere om NejTak+ og tilmeld dig her.

 

Produktbeskrivelse

Med NejTak+ distribution har du mulighed for at samle din egen base af unikke husstande. Din reklametryksag vil være tilgængelig på minetilbud.dk, således at forbrugeren kan vælge netop dit materiale i postkassen. Der ingen udgifter før din første omdeling.

 

Som NejTak+ husstand er forbrugeren en del af Nej Tak-ordningen, og får derfor ikke øvrige reklamer. Du kan her læse mere om Reklamer Nej Tak.  

 

Rækkevidde

Med over 600.000 NejTak+ husstande har du mulighed for at komme bredt ud blandt den danske befolkning. Med NejTak+ får du adgang til over 25 % af de danske postkasser, som ellers er lukket for anden omdeling. Du bestemmer selv, hvor din reklametryksag skal omdeles. 

 

Engagement

De husstande som du finder i NejTak+, kan beskrives som værende meget engageret i den afsendte kommunikation, da de selv vælger deres tryksager. Den værdi, du og din virksomhed får ud af NejTak+, er derfor meget høj, og kan ikke sammenlignes med noget andet medie.