Segmentering

Få omdelt dine reklamer hvor responsen er størst

Segmentering med conzoom®
Omdeler du dine reklametryksager med FK kan du være sikker på, at du får omdelt dine reklametryksager, hvor responsen er størst. Med conzoom® identificerer vi hvor din målgruppe bor og hvem de er, og dermed hvor du vil få mest ud af dine markedsføringskroner. Når målgruppen er defineret, er vi klar til at levere din reklametryksag – lige i postkassen til de personer, du ønsker at komme i kontakt med.
 
Find din målgruppe med conzoom®
Overskud i hverdagen, formue og formåen, City-singler og Party i provinsen er blot nogle af de etiketter, som conzoom® benytter til at beskrive de danske husstandstyper, som er blevet identificeret. Disse conzoom®typer giver dig og din virksomhed en helt unik mulighed for, at selektere på forskellige demografiske søgekriterier fx køn, alder, børn, ejendommens alder og type, boligstørrelse, opvarmning, husstandsindtægt, formue, uddannelse og bilejerskab. Du kan frit vælge, hvordan du vil sammensætte din målgruppe ud fra de mange forskellige baggrundsvariabler.
 
Læs om alle conzoom®typer her.
 
Vilkår
Alle søgekriterier kan selekteres i udvalgte geografiske områder, så dine reklametryksager kun distribueres i specifikke ønskede områder. Det er ikke muligt at få oplyst eller købe oplysninger om de adresser, reklametryksagerne bliver distribueret til.

 
Kundeprofilanalyse
FK kan hjælpe dig med at få lavet en kundeprofilanalyse - læs mere under Analyser.