Analyser

Lad os hjælpe dig med at analysere din målgruppe

For at skabe en succesfuld segmentering af din målgruppe, udarbejder vi løbende analyser og rapporter, hvor vi benytter det nyeste værktøj og de seneste data. Herved sikrer vi, at dine reklametryksager rammer plet i din målgruppe. Og for at grundlaget skal være i orden, laver vi også post-test af omdelingerne, så du og din virksomhed får en klar indikation af effekten af den valgte omdeling.  
 
Kundeprofilanalyse
FK kan hjælpe dig med at få lavet en kundeprofilanalyse, som giver et præcist billede af, hvordan dine kunder ser ud. Med en kundeprofil kan vi matche dine kunder med resten af Danmark og de 36 Conzoomtyper, og derved sikre omdeling af din reklametryksag til de husstande, der ligner dine kunder mest. Læs mere om Conzoomtyperne her.

 
Datavask
Når du indleverer din kundeliste, til en kundeprofilanalyse, eller en stopfil (med adresser du vil frasortere fra din omdeling), datavasker vi adresserne. I en datavask gennemgår vi alle de adresser, der ligger i filen og renser den for ukorrekte oplysninger og dubletter, så vi er sikre på, at alle adresser er stavet korrekt, og at de rent faktisk eksisterer. 
 
Har du en kundeliste, hvor både navn og adresse skal CPR vaskes, er dette også en mulighed hos FK.