Forbrugerkontakt

Her får du hjælp til levering af tilbud og/eller gratisaviser, registrering til Nej Tak-ordningen samt mulighed for at bestille et nyt mærke til postkassen.

Det er også her du kan læse om NejTak+ hvis du ønsker at sammensætte de reklamer du ønsker at modtage i postkassen. Benyt REGISTRER REKLAMATION hvis du har spørgsmål til din levering. Ved yderligere spørgsmål til leveringen til din postkasse samt til Nej Tak-ordningen, kontakt os på telefon 70104000. 

NejTak+

Vælg de reklamer, som du ønsker at modtage, selvom du har sagt Nej Tak til Reklamer. Der er altid nogle reklamer, som har relevans for dig i visse situationer. Du modtager kun de reklamer og kataloger du ønsker at modtage med NejTak+.

Reklamer Nej Tak-ordning

Her kan du registrere dig til Nej Tak til Reklamer og Nej Tak til Reklamer og gratisaviser samt bestille et nyt mærke til postkassen. Det er også her du ændrer din tilmelding, hvis du fortryder og igen vil modtage reklamer.

Registrer reklamation

Har du ikke modtaget din avis eller reklametryksager, kan du registrere din reklamation her. Har du yderligere spørgsmål, kontakt os på 70104000.

Konkurrence

Tjek om din adresse på omslaget er korrekt og vær med i konkurrencen om et gavekort til køb af dagligvarer.