Forbrugerkontakt

Her får du hjælp til levering af reklametryksager og/eller ugeaviser, registrering til Nej Tak-ordningen samt mulighed for at bestille et nyt mærke til postkassen.

Benyt REGISTRER REKLAMATION hvis du har spørgsmål til din levering. Ved yderligere spørgsmål, kontakt os på telefon 70104000. 

NejTak+ ordning

Vælg de reklamer, som du ønsker at modtage, selvom du har sagt Nej Tak til reklamer. Der er altid nogle reklamer, som har relevans for dig i visse situationer. Vælg NejTak+ på minetilbud.dk.

Reklamer Nej Tak-ordning

Her kan du registrere Nej Tak til Reklamer eller Nej Tak til reklamer og gratis aviser, læse om Nej Tak-ordningen samt bestille et nyt mærke til postkassen. Det er også her du ændrer din tilmelding, hvis du fortryder og igen vil modtage reklamer.

Registrer reklamation

Hverdagsomdeling skal være afsluttet senest onsdag kl. 21 og weekendomdeling skal være afsluttet senest fredag kl. 21. I forbindelse med helligdage m.m. kan der dog være enkelte undtagelser i forhold til omdelingsdage og tidspunkter. Har du yderligere spørgsmål, kontakt os på 70104000.

Konkurrence

Tjek om din adresse på omslaget er korrekt og vær med i konkurrencen om et gavekort til køb af dagligvarer.

minetilbud.dk

Læs tilbudsaviser online, tilmeld dig NejTak+ eller download app.