Forbrugerkontakt

Har du spørgsmål til levering af reklametryksager eller ugeaviser. Registrér dig altid via nedenstående links "REGISTRER REKLAMATION" eller kontakt os i hverdagene på 7010 4000.

Hvis du ikke har modtaget reklametryksager og ugeaviser korrekt på din adresse – eller har modtaget trods nej tak mærkat, vil vi rigtig gerne høre fra dig. På denne måde kan vi lokalisere eventuelle fejl og arbejde mod en endnu bedre levering. Klik på det enkelte link i forhold til, om det drejer sig om omdeling i weekenden eller midt på ugen. 

Weekend

Vores omdelere må påbegynde deres omdeling om torsdagen, og skal være færdige senest fredag kl. 21.00. I forbindelse med helligdage m.m. kan der dog være enkelte undtagelser i forhold til omdelingsdage og tidspunkter. Ved yderligere spørgsmål, kontakt os i hverdagene på 7010 4000 eller via nedenstående link.

Midtuge

Vi har omdeling af reklamer og lokale ugeaviser tirsdag og onsdag. Omdelerne skal senest være færdige med deres omdeling kl. 21.00. I forbindelse med helligdage m.m. kan der dog være enkelte undtagelser i forhold til omdelingsdage og tidspunkter. Ved spørgsmål, kontakt os i hverdagene på 7010 4000 eller via nedenstående link.

Konkurrence

Tjek om din adresse på omslaget er korrekt og vær med i konkurrencen om et gavekort til køb af dagligvarer.

minetilbud.dk

Læs tilbudsaviser online, tilmeld dig NejTak+ eller download app.