Kontakt

For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du tager kontakt til den korrekte afdeling. Vi guider dig herunder hvad enten du er virksomhed, husstand, omdeler eller ønsker kontakt til vores presseafdeling.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Nedenfor kan du finde den kontaktinformation, der er relevant for netop dig. Er du fx forbruger, og har henvendelse omkring levering af reklametryksager og ugeaviser, kan du se kontaktoplysninger under kontaktinformationen ’Forbrugere’.  

Åbningstider reception 
Mandag-torsdag kl. 8.30-16.00 
Fredag kl. 8.30-15.30 

FK Distribution A/S 
Bredebjergvej 6 
2630 Taastrup 
Telefon 43 43 99 00 

Send mail - reception@fk.dk 

CVR. nr. 26 89 97 37 
 

Følg os på Facebook

For husstande

Er du husstand, og har spørgsmål til levering af reklametryksager eller gratisaviser eller Nej Tak-ordningen, står vores kvalitetsafdeling klar til at hjælpe dig.

Reklamer Nej Tak

Her kan læse om NejTak+ samt registrere dig til Reklamer Nej Tak-ordningen eller bestille et nyt mærke til postkassen. Det er også her du ændrer din tilmelding, hvis du fortryder og igen vil modtage reklamer.

Virksomheder

Vi hjælper din virksomhed med at formidle gode tilbud til den danske forbruger. Du er velkommen til at kontakte os for, at høre mere om muligheder og løsninger der passer til din virksomhed.

Omdelere

Overvejer du at blive omdeler, eller er du allerede en del af de ca. 10.000 omdelere, der hver uge omdeler reklamer og aviser for FK?

Presse

For pressespørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores presse & kommunikationsafdeling.