Virksomheden

FK Distribution formidler digitale tilbud, fysiske reklametryksager og gratisaviser til de danske forbrugere.

Virksomheden har siden sin etablering i 1965 udviklet sig fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret virksomhed, der formidler tilbud på tværs af forskellige mediekanaler.  FK står bl.a. bag NejTak+, Reklamer Nej Tak-ordningen,  minetilbud.dk samt minetilbud appen.

 

Forbrugerne i centrum
FK tager udgangspunkt i forbrugernes ønsker, hvorfor vi har udviklet en række løsninger, som gør det muligt for forbrugerne at vælge, hvornår og hvordan de ønsker at læse tilbudsaviserne. I takt med at flere og flere forbrugere ønsker online adgang til tilbudsaviserne, har vi digitale løsninger der giver adgang til digital reklamelæsning og søgning efter tilbud. På den måde arbejder vi hele tiden på at skabe Danmarks bedste digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren.

Med Nej Tak+, har forbrugerne mulighed for, at skræddersy deres reklamesæt. Indtil for et par år siden, har valget ellers stået mellem at modtage alle tilbudsaviser – eller ingen. Sådan fungerede den gamle Reklamer Nej Tak-ordning. Med NejTak+ kan forbrugerne nu fravælge enkelte uønskede tilbudsaviser uden at gå glip af de ønskede tilbud, og dermed skåner samtidig også miljøet for unødigt papir- og kemikalieforbrug.

 

Læs alt om FK's Løsninger her. 

Ved at tage udgangspunkt i forbrugernes ønsker, sikrer vi, at vores produkter altid er målrettede, således at detailhandelen får mest muligt ud af deres marketinginvestering. Samtidig modtager forbrugerne ikke mere, end de ønsker.

Det er også FK Distribution som står for den overordnet Reklamer Nej Tak-ordning som du kan læse mere om her.

 

Organisation

Med virksomhedens mange forskelligartede produkter og services er FK jobskabere indenfor flere forskellige områder, herunder administration, online udvikling og logistik. Denne brede palette af jobtyper gør også, at FK har en alsidig arbejdsstyrke, der rækker lige fra teenagere til pensionister samt mange forskellige nationaliteter.

I alt beskæftiger FK ca. 420 funktionærer og produktionsmedarbejdere i Taastrup, Tilst, Esbjerg og Svendborg, samt 10.000 omdelere fordelt over hele landet. Virksomheden samarbejder bl.a. med Job4player.

 

FK Distribution A/S er datterselskab til den børsnoterede virksomhed North Media A/S, der udover FK Distribution A/S også består af bl.a. SøndagsavisenOFiRBoligportalBostadsportal.se, Bekey, Matchwork og Matchbanker. Vi samarbejder også med Travelmarket.dk - Danmarks rejsesøgemaskine nr. 1. Her kan du finde den bedste ferie til den billigste pris.

FK støtter MOT Danmark – en organisation som arbejder for og med unge 

MOT er en holdningsskabede organisation, som arbejder for og med unge. Målet er at bidrage til robuste og trygge ungdomsmiljøer. MOT arbejder med en helheds-model for hvordan en kommune eller skole kan arbejde med unge - specielt med et program som henvender sig til 7.- 9. klasser. Der er fokus på unge i skolen og fritiden. Organisationen bruger ung til ung-formidling, øvelser, gode fortællinger, dialog og rollespil for at gøre de unge bevidste om værdien i at træffe egne valg, tage vare på hinanden og vise mod. FK støtter med et 2-årigt samarbejde. Læs her mere om organisationen og deres arbejde med unge.


Direktion

Her kan du få information om FK's direktion.

Bestyrelse

Her kan du få information om FK's bestyrelse.