Reklamation

 

Hvis du ikke har modtaget reklametryksager og ugeaviser korrekt på din adresse – eller måske du har modtaget reklametryksager trods ”nej tak” skilt, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Derved kan vi lokalisere eventuelle fejl og arbejde mod en endnu bedre distribution. Klik på det enkelte link i forhold til, om det drejer sig om omdeling af reklametryksager og lokalaviser i weekenden eller hverdag/midtuge.

Omdeling op til weekenden – ikke korrekt ”Klik her for weekend”

Lokalaviser og reklamer midtuge – ikke korrekt ”Klik her for midtuge”

Reklamation over sidste uges hverdagsomdeling er lukket nu og kan derfor ikke afgives. Den kommende hverdagsomdeling foretages tirsdag/onsdag, hvorfra der kan reklameres igen over den nuværende omdeling.

 


Hvis du modtager reklamer eller aviser trods nej tak mærke!Alt for mange postkasser er fejlmarkeret med enten gamle eller forkerte mærker. Derfor overgår FK Distribution nu til udelukkende at omdele efter de registrerede data. Som noget nyt kan du derfor opleve at have fået leveret tryksager eller lokalaviser i din postkasse, selvom den er påsat eventuelle mærker. Det skyldes, at dine mærker ikke er registreret hos PostNord.

Ønsker du og din husstand fortsat ikke at modtage disse produkter, kan du hjælpe os ved at gå ind på postnord.dk og tilmelde din husstand til ”reklamer – nej tak”. Også selv om du tror, at du allerede er tilmeldt. Har du problemer med at tilmelde din husstand til ordningen, kan du kontakte PostNord’s kundeservice på telefon 7070 7030. Du er også velkommen til at ringe til FK Distribution på telefon 7010 4000.

Tak for hjælpen!


Print