Segmentering

Få omdelt dine reklamer hvor responsen er størst

Segmentering med Cameo
Omdeler du dine reklametryksager med FK kan du være sikker på, at du får omdelt dine reklametryksager, hvor responsen er størst. Med Cameo identificerer vi hvor din målgruppe bor, og dermed hvor du vil få mest ud af dine markedsføringskroner. Når målgruppen er defineret, er vi klar til at levere din reklametryksag – lige i postkassen til de personer, du ønsker at komme i kontakt med.
 
Find din målgruppe med Cameo
Karrierefamilier, Café Danmark og traditionelle boligblokke er blot nogle af de etiketter, som Cameo benytter til at beskrive de 46 danske husstandstyper, som er blevet identificeret. Disse 46 Cameotyper giver dig og din virksomhed en helt unik mulighed for, at selektere på forskellige demografiske søgekriterier f.eks. køn, alder, børn, ejendommens alder og type, boligstørrelse, opvarmning, husstandsindtægt, formue, uddannelse og bilejerskab. Du kan frit vælge, hvordan du vil sammensætte din målgruppe ud fra de mange forskellige baggrundsvariabler.
 
Læs om de 46 Cameotyper her. 
 
Vilkår
Alle søgekriterier kan selekteres i udvalgte geografiske områder, så dine reklametryksager kun distribueres i specifikke ønskede områder. Der kan ikke segmenteres på Bornholm, her dækker vi fulde postnumre. FK tilbyder segmenteret omdeling torsdag/fredag. Det er ikke muligt at få oplyst eller købe oplysning om de adresser, reklametryksagerne bliver distribueret til.

 

Pr. 1. januar 2018 skifter FK til segmenteringsværktøjet Conzoom.
 
Kundeprofilanalyse
FK kan hjælpe dig med at få lavet en kundeprofilanalyse - læs mere under Analyser.