minetilbud.dk

Med en tilstedeværelse på minetilbud.dk og i minetilbud appen er du sikker på, at den digitale forbruger læser og søger efter dine tilbud. Vi samler tilbud på tværs af alle brancher – ét sted.

Hvorfor skal jeg vælge dette produkt?
De danske forbrugere er mere digitale end nogensinde før, hvorfor det i dag er altafgørende som detailvirksomhed at være synlig online. Netop dette kan minetilbud.dk hjælpe dig med, da du og din virksomhed via minetilbud.dks kanaler får muligheden for at være solidt repræsenteret både på web og i App Store, Google Play og Windows Store. 

 

Det betaler sig! 
TNS Gallup har påvist at læsninger via minetilbud.dk (både web og app) skaber stor trafik til de fysiske butikker. For dagligvarer er det fx 85 % af de besøgende, der ender i butikken, og for elektronik og bolig er det mellem 70 og 72 %, der tager en tur ud i den virkelige verden*.

 

Du betaler kun for den aktuelle læsning
Annoncering gennem minetilbud.dk er en nem og billig annonceringskanal, da du kun betaler for den trafik, du får. Det betyder, at du kun betaler pr. læsning, og at der ikke er andre omkostninger forbundet med annonceringen.

 

www.minetilbud.dk

Produktbeskrivelse
minetilbud.dk samler alle tilbud ét sted. FK formidler reklametryksager for mange af landets store og små detailkæder, herunder dagligvarekæder, legetøjsbutikker, bogkæder, elektronikforretninger, boligkæder, cateringvirksomheder og mange andre. 

 

Rækkevidde
Hvert år leverer minetilbud.dk over 42 mio. unikke læsninger, 6,5 mio. søgninger samt 21,5 mio. visninger. Og der er over 610.000 brugere, der hver måned besøger minetilbud.dk.

 

Engagement
At læse reklametryksager online er en handling, der aktivt foretages af forbrugeren. Forbrugeren opsøger selv minetilbud.dk for at få dækket et konkret behov, hvorfor effekten af læsninger er meget høj. Brugerne af minetilbud.dk bruger ofte flere minutter på at læse én enkelt reklametryksag, hvilket i mange tilfælde fører til et reelt køb i den fysiske butik.

 

minetilbud appen

Produktbeskrivelse
Ud over at formidle reklametryksager digitalt og dermed give forbrugeren muligheden for at læse tilbudsaviser på farten, indeholder minetilbud appen funktioner som tilbudsagenten og indkøbslisten, hvilket gør de daglige indkøb lettere for forbrugeren.

 

Rækkevidde
minetilbud appen fås både til iOS, Android og Windows, og har på nuværende tidspunkt opnået 1,2 mio. downloads.

 

Engagement
Hver måned besøges appen 1,7 mio. gange, hvilket viser et højt engagement blandt brugerne. Og da forbrugeren aktivt vælger at downloade minetilbud appen, ses interaktionen med reklametryksager og tilbud via denne kanal som værende af særlig betydning. 

 

NejTak+ 

Det er også på minetilbud.dk, forbrugeren tilmelder sig NejTak+. 

 

*Kilde: FK undersøgelse foretaget af Kanter Gallup Q4 2015.