• Dit budskab både på web og i app
  • Tilbud og inspiration online
  • Over 1,5 mio. har allerede hentet minetilbud appen

minetilbud

Med en tilstedeværelse på minetilbud er du sikker på, at den digitale forbruger læser og søger efter dine tilbud. Vi samler tilbud og inspiration på tværs af alle brancher – ét sted.

Hvorfor skal jeg vælge dette produkt?
De danske forbrugere er mere digitale end nogensinde før, hvorfor det i dag er altafgørende som detailvirksomhed at være synlig online. Netop dette kan minetilbud hjælpe dig med, da du og din virksomhed via minetilbud.dks kanaler får muligheden for at være solidt repræsenteret både på web og app. 

 

Det betaler sig! 
TNS Gallup har påvist at læsninger via minetilbud.dk (både web og app) skaber stor trafik til de fysiske butikker. For dagligvarer er det fx 85 % af de besøgende, der ender i butikken, og for elektronik og bolig er det mellem 70 og 72 %, der tager en tur ud i den virkelige verden*.

 

minetilbud.dk og minetilbud appen

Produktbeskrivelse 
Ud over at formidle produktannoncering, reklametryksager, tilbudsaviser og kataloger digitalt og dermed give forbrugeren muligheden for, at få inspiration og læse tilbud på farten, indeholder minetilbud funktioner som en tilbudsagent, indkøbsliste og køb varen online, hvilket gør de daglige indkøb lettere for forbrugeren.   


Rækkevidde 

Hvert år leverer minetilbud over 80 mio. læsninger af kataloger og tilbudsaviser. 10 mio. søgninger med mere end 130 mio. resultater. Mere end 400.000 unikke brugere, besøger hver måned minetilbud. Desuden har over 1,5 mio. brugere valgt at hente minetilbud appen. Med Køb varen online, har forbrugeren også mulighed for at gå direkte til butikkens e-shop. 

 

Engagement
At søge inspiration og finde tilbud online, er en handling, der aktivt foretages af forbrugeren. Forbrugeren opsøger selv minetilbud for at få dækket et konkret behov, hvorfor effekten er meget høj.  

  

NejTak+ 

Det er også på minetilbud.dk, forbrugeren tilmelder sig NejTak+. 

 

*Kilde: FK undersøgelse foretaget af Kanter Gallup Q4 2015.