minetilbud

Bliv en del af Danmarks største tilbudsportal

Som kunde på minetilbud bliver dit indhold eksponeret for de over 600.000 brugere, der flere gange hver måned besøger platformen for at søge tilbud og inspiration på tværs af alle brancher. Vi sørger for at dine produkter og tilbud kommer ud til den rigtige målgruppe - på det rigtige tidspunkt.


Hvorfor skal jeg vælge dette produkt?

De danske forbrugere bliver mere og mere digitale, og derfor er det som detailvirksomhed altafgørende at være synlig online. Netop dette kan minetilbud hjælpe dig med, da du og din virksomhed via minetilbuds kanaler får mulighed for at være solidt repræsenteret på både web og app.


Og en digital tilstedeværelse er vigtigere end nogensinde før; Som følge af Coronapandemien har forbrugernes digitale adfærd ændret sig – vi er mere online end før pandemien, det digitale salg stiger og det ser ikke ud til at ændre sig. Ifølge en rapport fra PWC svarer 31% af de danske forbrugere, der foretaget flere indkøb online under pandemien, at de vil fortsætte med at købe mere online efter pandemien.


Vil du drive trafik til din fysiske forretning er minetilbud også et godt valg. En undersøgelse blandt vores brugere viser at 80% af dem der læser en dagligvarer avis på platform efterfølgende handler i den fysiske butik. For elektronik og boligkategorien er det henholdsvis 72% og 66%.


Produktbeskrivelse 

minetilbud formidler tilbud online. Både digitale tilbudsaviser og kataloger – men også online produkter.

På minetilbud er det muligt at:

  • Sikre læsninger af dit digitale katalog
  • Sikre eksponeringer af dine online produkter
  • Øge awareness omkring dit brand
  • Drive trafik til butik eller webshop

Udover tilbudsformidling finder forbrugeren også funktioner, der gør de daglige indkøb lettere. Alle produkter på platformen er søgbare og kan tilføjes en personlig indkøbsliste. I appen er det ydermere muligt at oprette en tilbudsagent for at overvåge specifikke varer.    


Rækkevidde 

I 2020 leverede minetilbud over 100 mio. læsninger af kataloger og tilbudsaviser. 10 mio. søgninger med mere end 130 mio. resultater. Mere end 600.000 unikke og højfrekvente brugere besøger hver måned minetilbud. Desuden er minetilbud appen downloadet 1,9 mio. gange. Med links på kataloger - og senest en feedløsning - har forbrugeren også mulighed for at gå direkte til butikkens webshop. . 

 

Engagement
Brugerne går målrettet efter inspiration og tilbud, når de benytter minetilbud. På en måned besøger de platformen ca. 12 gange og bruger i gennemsnit 30 minutter på platformen. Forbrugeren opsøger minetilbud for at få dækket et konkret behov, hvorfor både effekt og købsintention er meget høj.

  

NejTak+ 

Det er også på minetilbud.dk, forbrugeren tilmelder sig NejTak+.