Historie & organisation

 

FK Distribution er Danmarks største private distributionsvirksomhed indenfor husstandsomdeling og digitale løsninger. 

Gennem vores mange forskelligartede produkter hjælper vi virksomheder med at komme i kontakt med forbrugerne dér hvor de er, hvad enten det er on- eller offline – til gavn for både forbrugere og virksomheder.

Forbrugerne i centrum
I FK Distribution har vi, siden vores første husstandsomdeling i 1965, været igennem en betydelig udvikling. Vores produkter tager udgangspunkt i forbrugernes ønsker, hvorfor vi har udviklet en række løsninger, som gør det muligt for forbrugerne at vælge, hvornår og hvordan de ønsker at læse tilbudsaviserne. Forandringen i forbrugernes ønsker betyder, at vi i dag er midt i transformationen fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret postal virksomhed. 

I takt med at flere og flere forbrugere ønsker online adgang til tilbudsaviserne, har vi digitale løsninger der giver adgang til digital reklamelæsning og søgning efter tilbud. På den måde arbejder vi hele tiden på at skabe Danmarks bedste digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren.

Med Nej Tak+, har forbrugerne mulighed for, at skræddersy deres reklamesæt. Indtil for et par år siden, har valget ellers stået mellem at modtage alle tilbudsaviser – eller ingen. Sådan fungerede den gamle nej tak-ordning. Med NejTak+ kan forbrugerne nu fravælge enkelte uønskede tilbudsaviser uden at gå glip af de ønskede tilbud, og dermed skåne også miljøet for unødigt papir- og kemikalieforbrug. Beregninger viser, at ordningen når fuldt implementeret, kan spare miljøet for op mod 30.000 tons papir om året.

Ved at tage udgangspunkt i forbrugernes ønsker, sikrer vi, at vores produkter altid er målrettede, således at detailhandelen får mest muligt ud af deres marketinginvestering, samtidig med at forbrugerne ikke modtager mere, end de ønsker.

Organisation
Vores mange forskelligartede produkter og services indenfor forbrugerkontakt gør, at vi er jobskabere indenfor flere forskellige områder, herunder administration, onlineudvikling og logistik. Denne brede palet af jobtyper gør også, at vi har en alsidig arbejdsstyrke, der rækker lige fra teenagere til pensionister og med mange forskellige nationaliteter repræsenteret.

I alt beskæftiger FK Distribution ca. 370 funktionærer og produktionsmedarbejdere i vores afdelinger i Taastrup, Tilst, Esbjerg og Svendborg, samt mere end 10.000 omdelere fordelt over hele landet.

FK Distribution er datterselskab af den børsnoterede koncern North Media A/S.